ZESTAW DO POMIARU pH W MIĘSIE OSH 12-01


Do pomiaru w mięsie oraz miękkich i średnio twardych serach proponowany jest zestaw OSH 12-01 składający się z noża wprowadzanego do mięsa oraz zabudowanej w nim elektrody pH o symbolu OSH 12-00.
W przypadku zużycia elektrody możliwa jest jej wymiana bez konieczności wymiany noża, co znacznie obniża koszty.
Elektroda współpracuje ze wszystkim przyrządami naszej produkcji mierzącymi pH.
Warunkiem długotrwałej pracy i dokładnych pomiarów jest utrzymywanie elektrody oraz obudowy w czystości.

Cena zestawu znacznie niższa, niż w podobnych ofertach innych firm.



Dane techniczne
Zakres pomiarowy 0 ÷ 14 pH
Zakres temperatury 0 ÷ 60 °C (krótkotrwale 70 °C)
Punkt zerowy 7 ±0,5 pH
Impedancja 100 do 200 MΩ (w 25 °C)
Elektroda odniesienia Ag / AgCl
Elektrolit żel, nasycony KCl
Typ łącznika / membrana ceramiczny / szklana
Średnica wąskiej części 6,0 mm ±0,5
Średnica szerokiej części 12,0 mm ±0,5 mm
Długość 120 mm ±5 mm
Obudowa nóż ze stali nierdzewnej
Złącze BNC